Var sak har sin tid

Vad hände med bloggen idag egentligen? Inget inlägg på hela dagen?!
Jag har jobbat på skolan med lektioner och omdömensgrejs oavbrutet. Jag har 190 omdömen att skriva inför utvecklingssamtalen efter höstlovet. 190 elever att gå igenom med namn, ansikte, praktisk färdighet, teoretisk kunskap, måluppfyllning, målsättning osv. Mitt huvud känns lite mosigt nu när jag gjort hälften.
Det var någon som undrade om jag skulle sluta jobba som idrottslärare nu när jag börjar på Rosa Skrot snart. Jag var anställd på Sats men nu har jag startat mitt eget företag där jag samarbetar med Rosa Skrot. Jag trivs väldigt bra med att både jobba privat mot privatkunder och företag och samtidigt jobba med utbildning på gymnasienivå. Någon gång i framtiden vill jag arbeta med utbildning av personliga tränare och träningsinstruktörer och då tror jag att den erfarenhet och kunskap jag kan få i min nuvarande lärartjänst kommer vara ovärderlig.
Allting har sin tid. Min tid på Sats är förbi. Det har varit en bra arbetsplats för mig under flera år men nu har jag vuxit ur deras verksamhet. Hos Sats blir jag utbildad av sådana som jag själv tycker att jag bör utbilda. Med min egen “kostym” inne på Rosa Skrot kan jag utforma mina egna produkter såsom efterfrågan från kvinnliga träningstjejer är. Jag längtar!!!


Vi kom precis hem från jobb och förskola. Jag har tänt ljus i hela lägenheten och snart ska jag göra middag åt oss. Jag hoppas att Hans ringer lite senare. Vi har inte setts sen i måndags och än är det ett par dygn kvar till han kommer hem.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer