Videoblogg med magträning: Hantellyft i planka

[videofyme id=”561013″ width=”480″ height=”270″]

Bara för att man står i planka så får man inte gratis magträning, man måste aktivt suga upp naveln mot ryggen, hålla höften helt stilla utan att rotera och undvika att svanka. Jag kör ofta olika typer av planka i superset, som en kompis till en annan övning. Ju bredare fötter desto bättre balans men tänk på att höften ska vara rak och helt stilla. Be gärna någon kolla tekniken eller filma dig själv.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer