Vill du gå på bio med oss?

Nästa söndag har Tigers film VIP-premiär på bio och jag och min familj ska gå på premiären. Vill du också gå på premiären tillsammans med dina barn och en vän?
Fem stycken bloggläsare som även skriver en egen blogg får varsin biljett för två vuxna och två barn, totalt fyra personer per sällskap. För att vara med och tävla vill jag att du “Gillar” min facebooksida (finns i högerspalten) och berättar vem som är din favorit i Nalle Puh. Jag älskar Ru! På fredag klockan 12 utses de fem vinnare.


Tack Mgroup och Disney!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer