Vinn 2 biljetter till Madonnas konsert, inklusive hotell och resa tillsammans med kokosvattnet Vita Coco

Nästa vecka kommer Madonna till Sverige och Vita Coco har gett mig ett helt paket med resa till Göteborg, hotellövernattning på Hotell Quality 11 i Göteborg och två biljetter till Madonnas konsert att ge bort till en av mina läsare.

Konserten är på onsdag, den 4/7 kl 20, på Ullevi i Göteborg, du checkar in på hotell Quality den 4/7 och checkar ut den 5/7. Du som vinner får veta det imorgon, fredag 29/6,  vid midnatt.

Skriv en kommentar till detta inlägg och berätta vilken favoritlåt du har med Madonna så är du med och tävlar, kom ihåg att skriva din mailadress också så att jag kan få tag på dig under helgen.

Min favoritlåt med Madonna är 4 minutes tillsammans med Justin Timberlake!

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer