Vinnare av Skip Hop Zoo Bagage

Grattis till fina Alice som kommer få resa till Mallorca med en så fin väska i sommar!

“Jag vill vill vill vinna en väska till vår Alice när vi åker till Mallorca och träffar Lollo och Bernie på Sunwing CalaBona i juli. Det är mysigt att kunna plocka lite leksaker på planet ur en egen fin väska, inte minst om de ser ut som Skip Hops väskor. Sunwing erbjuder allt vad en familj kan önska på en semester. Minidisco, sol, bad och lek under soltak, skattjakt, minijympa och för föräldrarna, incheckning på hotellet på väg hem. Du slipper stå i kö med barnen vid incheckningen, barnvagnar, resväskor och trötta barn. HÄRLIGT! //Magdalena

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer