2 dagar kvar

Hur laddar man bäst inför en förlossning?
Sovmorgon till 09.
Framdukad frukost med tända ljus, nypressad apelsinjuice, blåbärssoppa, filmjölk och havrefras med skivad banan, grov smörgås med hamburgerkött och tomat och ett kokt ägg.
Styrketräning.
Dusch och lite smink på nosen.
Lunch (utan Sixten!) tillsammans med Pappa och Agnes.
En timme gravidmassage.

Jepp! Så har min måndag varit!
Massagen var helt fantastisk, jag bokade en ny tid senare i veckan med förbehåll för att jag föder. Det fanns en specialdyna så att man kan ligga på mage men vi valde att köra på sidan ändå. Det kändes bäst. Hon var försiktig med ryggen men gick hårt åt rumpa, lår och underarmar. Det var behövligt!


Eftersom risken finns att det här var graviditetens sista träningspass, man kan ju alltid hoppas, passade Hans på att fota mig på gymmet idag. Det är kul att ha såna här bilder i efterhand. Och så vet jag att ni gillar dem. 😉 Jag känner mig helt opåverkad inför förlossningen; inga sammandragningar eller förvärkar, allt känns som vanligt så jag får bromsa mig själv en aning eftersom det är viktigt att jag är stark när allt väl startar. När jag var på förlosssningen med Sixten i magen minns jag att jag hade träningsvärk i benen efter träningspasset dagen innan. Barnmorskan trodde att jag klagade för att jag hade värkar. 🙂


På väg hem från massagen gick jag in på Zara. Om det inte var så att vi åker till New York om två månader och jag har big plans för barnklädesshoppingen där så skulle jag köpa allt på Zara. Både deras kill- och tjejkläder är grymma i höst och vinter. Jag älskar speciellt deras koftor och jackor.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer