44:22 banne mig

I går eftermiddag bestämde jag mig. Skräckblandad förtjusning. Ingen idé att skjuta det framför sig. Bättre att ta tag i det, avverka och lägga bakom sig. Vad skriver jag om? Milen på tid såklart! Jag föredrar att springa ute men jag kör hellre på bandet och har Baxter på MiniSats än utomhus med vagnen. Det är tillräckligt tufft som det är.
Jag startade på 14 km/h, minskade till 13,5 efter 1 km och avslutade på 14. Tiden blev 44:22, sjukt bra och sjukt jobbigt! I mina ögon är man en duktig motionslöpare (typ tävlar på Midnattsloppet och liknande) om man klarar milen under 45. Då kan man utan problem lägga in riktigt roliga och utmanade intervaller, leka med farten och verkligen utmana lungor och ben. Nu är jag där!!!


Jag invigde min nya löparoutfit Hans köpte åt mig på Nike i New York. Inga skavsår, plats för iPhone i fickan på rumpan och sköna material. Tummen upp!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer