Backträning med Stockholm brantaste

Gryyyymt pass ikväll tillsammans med Stockholms brantaste! Vi startade med 2 km joggning som uppvärmning och sedan följde 15 min spänstträning i lätt uppförs lutning. Avslutningsvis körde vi backen uppdelad i tre delar som idioten där vi sprang ner till botten två gånger innan vi sprang hela vägen upp till toppen. Min nervositet var helt obefogad. Vi tjejer krossade allt motstånd och ägde backen. Så blir det när man tränar hårt och allsidigt. Det var min partner in crime när det gäller kräkträning Veronica aka Vronken, praktikantFia och hennes kompis Hanna som var lilla tjejgänget, vi kör nästa vecka igen såklart. Johan och Joel som arrangerar allting lovade ytterligare ett toppenpass nästa torsdag och torsdagen därpå så jag går all in nu inför Lidingöloppet. Vad härligt att det finns människor som går igång lika mycket på att träna som vi gör. 🙂
Tack Stockholms brantaste för ett riktigt kvalitetspass!
Så här ser min instagram ut i ikväll. 🙂

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer