Crosstraining i Hammarbybacken

Kvällens mamma i nya träningskläder


Uppvärmning: LÖPNING UPP TILL TOPPEN OCH NER
Huvuddel: 3 varv med 90 sek, 60 sek och 30 sek arbete, cirka 10-15 sek vila mellan varje övning
IDIOTEN UPPFÖR BACKEN MELLAN SKYLTARNA
SNABBA DJUPA KNÄBÖJ MED HÄNDERNA BAKOM HUVUDET
BURPEES MED HOPP
KETTLEBELLSPROMENAD (FARMERS WALK)
GRODHOPP/SAXHOPP I ARMHÄVNINGSPOSITION
ENBENSHOPP MED KOMPISLÅSNING
BJÖRNGÅNG OCH DJUPA SKRIDSKOHOPP
BENLYFT OCH BENINDRAG I PLANKAN
ARMHÄVNING MED KLAPP MOT KOMPIS
Avslutning:
BRUTALBÄNK MED BENEN RUNT MIDJAN PÅ KOMPIS ELLER “ÖSTTYSKEN” (SITUP-RAISEUP) SUPERSET MED LÖPNING RUNT GRUPPEN I 7 MINUTER

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer