Cykling och Kulturhuset

Idag lyxade jag till med cykelpass utan Sixten på minisats. Agnes och jag körde på Hötorget, ett tufft 55-minuterspass, sååå grymt! Jag rekommenderar verkligen Connys klasser. Jag har haft dålig aptit i cirka en vecka, illamående när jag äter/illamående om jag inte äter, men det känns lite bättre idag. Det är lättare att äta när jag konditionstränat, fast det går typ åtta timmar mellan målen. Men nu har jag bestämt mig att äta oavsett hur jag mår. Det är inte för min skull, det är för Sixtens och bebisens!
På eftermiddagen var Sixten och jag på Kulturhuset tillsammans med Agnes och mormor. Vi fikade på Ekoteket och lekte en stund inne på Rum för barn. Bästa starten på en helg! Mina älskade tre, bara liten syster som saknas mig. 🙁

En lite snorig Sixten som varit vaken 5 timmar i natt, borde vara olagligt


Om Sixten är vaken 5 timmar på natten, då är mamman också det...

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer