Dagens Mamma

Idag har jag haft en fullspäckad dag. Vi har varit på KS (mer om det i ett senare inlägg), tränat, ätit lunch, shoppat och nu är vi och hämtar vår nya bil. Jag har inte sett den än men den verkar riktigt bra, och snygg. Vi kommer inte att byta modell men årsmodell och utrustning. Jag kommer nog gilla backkameran och automatlådan mest. 🙂
Dagens träning fokuserade på styrka. Först blev det 60 min powerwalk och sedan 45 min styrka på Odenplan. Jag körde två cirklar med fyra övningar i varje, tre varv på varje cirkel och avslutade med tre superset ben.
Sixten och jag stannade kvar inne på minisats en lång stund och lekte massa. Sixten gick faktiskt lite mer även om han helst ville krypa. Populärast var den flera meter höga rutschkanan som han klättrade upp och nerför 15 gånger.
Gick en sväng ner till Gallerian och NK på eftermiddagen. Köpte bl.a. en ny extern hårddisk, min Mac är full med 28000 bilder vi tagit på Sixten det senaste året. Det blir några bilder per dag… Men med 250 gb extra så ska jag föra över och radera från datorn så den blir så där härligt snabb igen.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer