Dagens Mamma & Dagens Sixten

Egentligen brukar jag vila från träningen på helgerna men eftersom vi var vakna stora delar av natten till igår körde jag mitt spinningpass i morse istället. Och av en slump mötte jag min pappa på Sats i Sickla så vi svettades på cyklarna bredvid varandra!
Vi skulle ha badat igen det tillfälle vi missat på babysimmet idag men en härlig brunch på Hotell Blå Blom i Gustavsberg lockar mer! Sixtens moster och Henric följer med och sällskapar oss.
Ikväll ska Sixten infiltrera en tjejmiddag. Vi ska hem till Lisa och äta middag med några av tjejerna jag pluggade med på GIH. Helena är på besök i Stockholm och henne har jag inte träffat sedan vi tog examen för två år sedan eftersom hon bor i Göteborg. Jag ser verkligen fram emot kvällen och hoppas Sixten också gör det!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer