Dagens Sixten

Sixten satsar järnet på att försöka få rumpan så högt upp i luften som möjligt. Underhållning.
Igår hade Sixten och jag besök av morfar en stund och snart kommer mormor och hälsar på. Det gillar vi!
Dagens träning blev intervaller och styrka för benen tillsammans med Anna samtidigt som Lucas och Sixten röjde järnet på MiniSats. Sedan åt vi lunch på nya favoriten Coffeehouse by George där man får plocka ihop sin egen sallad.
Jag tog en liten shoppingrunda i gallerian, köpte bl.a. ett fotoalbum och en silverpenna till Sixtens bilder på Granit. Nu ska här klistras och skrivas!
Sixten och jag tog en ordentlig omväg hem på 60 min runt Hammarby Sjö.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer