Dagens träning

Jag har skrivit det förr och jag kommer skriva det igen. Jag älskar Yvette. Under mitt snart 25-åriga liv har jag spenderat många timmar på cykelsadeln. Det finns ingen som kan motivera mig till att pressa mig så hårt som hon kan.
När det är som jobbigast i intervallerna kan jag känna samma pepp som under förlossningen. Min kropp är ett underverk. Och Sixten ett mirakel.
Cykel 55
Tid: 60 min inklusive uppvärmning exklusive nedvarvning
Medelpuls: 169
Maxpuls: 185
Kaloriförbrukning: 681 kalorier
Jag är hög på endorfiner och adrenalin nu efteråt och längtar redan till nästa söndag då det är dags igen! Men innan dess har jag planerat in ett Satsbabypass och förhoppningsvis två styrkepass.
Nybajsad morgonvikt: 59 kilo vilket innebär att jag kan pricka av på listan.
Mina mål fram till sista december
Att väga 59 kilo. När jag blev gravid vägde jag 59 kilo. Idag väger jag 61 kilo. CHECK!
Springa milen på 50 minuter. När jag blev gravid sprang jag milen under 45 minuter.
Klara 10 chins. Mitt rekord är 13 stycken. Gravid i vecka 40, med 10 kilo viktuppgång klarade jag en.
Omfördela fettdepåerna. Minska fettprocenten och öka mängden muskelmassa. Jag kommer att mäta från utgångsläget och rapportera fortgående.
Få fram synliga magrutor igen. Jag har oförskämt fin mage redan 10 dagar efter förlossningen, och är extremt nöjd med hur magen ser ut och återhämtar sig.
Allra ödmjukast: Komma i mina gamla kläder, framförallt mina jeans. Jag saknar mina kläder!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer