Dagens träning

Idag körde Sixten sitt första Satsbabypass. Det är så kallad mamma-barngympa.
Men vad är det för mening när barnet sover sig igenom hela passet?
Men mamman blev svettig i alla fall även om styrkedelen inte är den jobbigaste. Sixten vaknade när halva styrkedelen var avklarad och ville käka. Det fanns det andra bebisar som också ville. Fatta synen när 15 kvinnor i princip samtidigt langar upp tutten sittandes på varsin stepbräda. Komiskt. Och nästa lite perverst.
Men det var jobbigt. Och roligt. Och om några veckor kanske Sixten kan hålla sig vaken och faktiskt delta, som ALLA ANDRA BEBISAR! Bara min som ville sova. Fast då är han ju yngst också.

Jag tog med Sixtens liggdel in i salen så han skulle slippa sova på mattan.

Jag tog med Sixtens liggdel in i salen så han skulle slippa sova på mattan.


Men när Sixten vaknade fick han ligga på mattan och softa medan mamman gjorde armhävningar.

Men när Sixten vaknade fick han ligga på mattan och softa medan mamman gjorde armhävningar.


Powerwalk: Runt Sicklasjön för att komma till och från Sats.
Tid: 2*30min
Medelpuls: 153
Maxpuls: 171
Kaloriförbrukning: 628 kalorier
Satsbaby
Tid: 50 min
Ingen pulsregistrering då jag kom på klockan efter 30 minuter. Shit happens.
Maxpuls: 180

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer