Dagens träning

Idag gick Sixten och jag vår powerwalk tillsammans med Jenny och Melvin. Vi möttes på Gullmarsplan. Jag valde en lite tokig väg dit som gjorde att jag fick gå uppför en skitbrant backe. Min kondis tillåter inte backar än. Och speciellt inte med vagn. Måste ha sett roligt ut när jag stånkandes och flåsandes kom upp till Gullmars!
Jenny och jag hade våra snabba skor och byxor och knatade på runt Årstaviken. När vi kom fram till Skanstull föreslog Jenny en varsin sushi i Ringen, klantiga jag hade ingen plånbok med så Jenny fick bjuda. Nästa gång är det jag som bjussar tillbaks!
Det var så trevligt att träffa Jenny på riktigt efter att ha delat hennes liv via hennes blogg ett halvår! Och Melvin är så ball! Helt cool och asnöjd med livet. Så vill jag att Sixten också ska vara när han är tre månader!
Totalt gick jag mina 11 km. Cirka 120 minuter allt som allt!
TACK JENNY!!!
Och du; ta ingen skit! 🙂

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer