Dagens träning

Efter en smaskig frukost på tu man hand tog Sixten och jag en födelsedagspromenad. Vi hittade en karta med tre rundor av olika längd utmärkta. Valde den längsta rundan så klart.
Sträcka: 7,3km
Tid: 90 min
Nu väntar vi på att Tant Karin ska ringa så vi kan boka en lunchdate men både Sixten och jag är lite trötta efter en natt av massa partande inpå småtimmarna så det blir nog en powernap innan dess.
Sen blir födelsedagsfirande hela kvällen så fort Kärleken kommer tillbaka till city!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer