Dagens Träning

Powerwalk runt Sicklasjön innan SatsBaby.
Tid: 32 min
Medelpuls: 144
Maxpuls: 166
Kaloriförbrukning: 269 kalorier
Satsbaby på SATS i Sickla
Tid: 40 min inklusive uppvärmning exklusive nedvarvning
Medelpuls: 154
Maxpuls: 179
Kaloriförbrukning: 374 kalorier
Bara för att jag klagade förra veckan på att Sigge sov hela passet var han såklart vaken idag. Men fatta vad mycket jobbigare passet blir med en 5:kilos klump på magen! Eftersom det är samma koreografi under en längre period hinner man verkligen lära sig stegen i konditionsdelen på stepbrädan. Så idag var jag mycket bättre med på noterna och då blir det ju också mycket roligare!
Nästa vecka hoppas jag få med mig några fler av er nyblivna mammor! Lägg en kommentar så ordnar jag att ni får komma gratis!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer