Dagens Träning

Sixten och jag skulle ha åkt ut till Jenny och Melvin idag för en gemensam powerwalk men i morse ringde Jenny och berättade att Melvin var lite krasslig och jag är ganska nojig när det gäller förkylningar och bakterier. Både för min egen skull och såklart för Sigge. Så tyvärr blev det ingen Brommautflykt 🙁
Men jag ringde Anna och Lucas istället och bjöd med dem på en powerwalk runt Årstaviken. Massa catchingup och bebbesnack så klart. Jättetrevligt!
Tid: 120 min.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer