Dagens Träning

Idag har Sixten och jag haft en riktig mysdag. Han varit så kroppig och bara velat ligga nära nära. Vi tog en ordentlig sovmorgon och var inte ute på powerwalk förrän kvart i elva. Resten av dagen sov vi på soffan framför TV:n.
Klockan fem hade vi en dejt med Sixtens morfar som tog en promenad med en snyftig Sixten medan jag tränade. Snälla morfar bjöd Sixten och mig på middag på min favoritrestaurang Ersson efter träningen. Jättemysigt att bara vara vi tre ikväll.
Powerwalk runt Hammarbykanalen och Årstaviken.
Tid: 130 min
Styrketräning på Sats Sickla: rygg, baksida axel, triceps.
Dagens övningar:
Låg stångrodd: 15, 20, 20, 20kg
Hantelrodd på plan bänk: 14kg
Latsdrag: 30kg
Liggande kryssdrag i cablecross: 2,5, 5, 5, 5kg
Superset med dips på bänk
Liggande tricepspress med cable 10kg
Superset med magliggande benlyft på bänk
Magliggande rotationer med viktplatta 1,25kg

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer