Dagens Träning

Idag körde Elin och hennes Hugo, Sixten och jag SatsBaby på Medis för första gången. Tyvärr passade inte instruktören mig. Annelie som kör i Sickla är bättre: hård, men rättvis. Detta passet var inte lika jobbigt, men såklart bättre än att inte köra något alls.
Tid: 44 min inklusive styrkedelen exklusive stretch
Medelpuls: 149
Maxpuls: 182
Kaloriförbrukning: 353 kalorier
Sixten och jag tog en powerwalk dit via Henriksdal och Folkungagatan, och hem vi Norra Hammarbyhamnen och sedan tog vi färjan sista biten.
Tid: 25+20 min

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer