Dagens träning

Okej att jag brukar vara vaken en stund strax efter fem. Men att sätta klockan på 0530 frivilligt för att åka till gymmet och köra ett spinningpass. Det var länge sedan. Januari närmare bestämt. Men nu är det nya tider och det gäller att pussla schemat för att alla ska vara nöjda.
Det är en krispig höstmorgon. Fortfarande mörkt ute när jag gick hemifrån. Massa minnen från förra året när jag alltid var på gymmet 0700 för att träna första kunden. Snart är det dags igen. Jag längtar.
Dagens pass: Cykel 45
Tid: 40 min inklusive uppvärmning exklusive nedvarning
Yvette är krasslig, Andreas vickade gör henne. Helt okej även om vi inte har samma musiksmak. Jag är inte och kommer aldrig att bli en rocktjej.
Det var i alla fall grymt skönt att köra ett hårt konditionspass, åka hem och duscha!
Nu: krypa ner hos min Prins Gladskit och sova en timme till.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer