Dagens träning

Idag besöker Sixten SATS i Hornstull. Han tycker att det är nice!
Jag körde kondition och mage i dag.
10 min på varje maskin: crosstrainer, skating, steppen och roddmaskinen. Totalt 40 min och ca 400 kalorier förbrända.
Sedan 100 armhävningar med händerna på steplåda på knä. Sneda situps, rotationer, plankan och crunches för magen.
Planerna för resten av dagen är lördagsgodiskonsumtion, baka tigerkaka och sedan besöka crêpesrestaurangen på Söder. Mums!
Ikväll ska vi håna produktionsfloppen Kändisdjungeln. Att min svåger Simon jobbar bakom kameran är inte en förmildrande ursäkt.
Sixten hänger vid sofforna på SATS Hornstull.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer