Dagens Träning

Powerwalk med Elin och hennes Hugo i Hellas.
Tid: 60 min
Sträcka: 5 km
Styrketräning, bröst, triceps, axlar på SATS Sickla
Dagens övningar:
Sned bröstpress med hantlar: 11, 14, 15, 15 kg
Bröstpress ovanifrån i cablecross: 12,5 kg
Flies nedifrån i cablecross: 2,5 kg
Liggande press från pannan i cablecross: 10 kg
Stående tricepspress med rep: 7,5 kg
Enarmslyft åt sidan med handtag i cablecross: 2,5kg
Sittande axelpress med stång: 20 kg
I princip första riktigt tunga passet styrkemässigt. Kändes apabra! Magen blir allt mer “med” i övningarna och lederna känns stabila igen. Nice!
Tack Agnes och Henric för att ni ställer upp varje gång vi frågar. Utan er skulle livet vara så mycket tyngre!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer