Dagens träning

Idag la jag på mer tid på joggingen. Leder och muskler behöver vänjas med lite belastning i taget. Jag är lite öm i ljumskarna efter gårdagens långa runda.
Uppvärmning: 15 min jogging 10km/h
Styrka för ryggen:
Latsdrag 35kg 15 reps
Enarmshantelrodd 16kg 15 reps
Hög rodd med rep i cable 7,5kg
Superset med Pullover med rep 15kg
Avslutning: 10 min jogging 10km/h

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer