Dagens träning

Det är så mysigt de tillfällen vi kan träna tillsammans, annars kör vi ju alltid på egen hand! I förmiddags tog vi på oss ordentliga kläder för att jogga bort till Nacka Strand. Vi hoppades på att Sixten skulle vara så pass mätt efter natten och morgonen att han skulle fortsätta sova även inne på Sats; och det gjorde han! Vi körde vårt styrkepass i lugn och ro. Sixten öppnade ena ögat när vi skulle uppför trappen med vagnen men han somnade om. Vi joggade hela vägen hem, hann duscha, göra iordning oss och promenera till Café Spoon innan han vaknade!
Jogging 40 min
Styrketräning
Jogging 40 min
Hans tog vagnen så att jag kunde fokusera på joggingen. (Han tvingar mig att skriva detta.)
Dagens övningar:
Latsdrag
Låg rodd i smithmaskin
Knäböj, hammercurl och axelpress
Press från pannan superset med
Smal bänkpress
Frontböj “Ass to grass”
På eftermiddagen åt vi som sagt lunch på Spoon, sedan har jag installerat scannern medan två herrar slaggade!
Ikväll ska jag skjutsa mamma till Huddinge, sedan blir det god middag härhemma och en film, WallE går på TV1000 klockan åtta.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer