Dagens träning

Jag är riktigt öm i ryggen i efter gårdagens träning, har haft svårt att träningsvärk sedan jag började träna efter förlossningen så det är skönt. Antagligen måste jag ta i lite mer 🙂
Idag lade jag krutet på benen. Man blir extra motiverad nu när jag kan ha jeans som sitter bra igen! Massa utfall, både i Smithmaskin och fria. Dessutom riktigt djupa knäböj och massa set lårcurl för baksidan bränner skönt!
Sixten härjade på minisats under tiden. Lika glad som vanligt. Han har charmat tjejerna därinne.
Efter träningen gick jag förbi och bytte skorna till en storlek större och passade även på att köpa lite skovårdsprodukter nu när jag har lämnat sneakersträsket för stöveldjungeln.
Sedan knatade jag ett varv på stan och kollade kläder till Sigge. Hittade min favoritbutik i Västra hamnen mitt i stan istället, Lucky little me. Massa fina kläder men lite för puttinuttigt för min smak. I alla fall killkläderna. Däremot köpte jag ett set kläder på min guldpärla Lollopard i Davidshall. Sixten är så glad för sin traktortröja så jag satsade på den kollektionen.
Jag åt en enkel sallad på Espresso house och nu är vi precis hemkomna hos Anna. Dags att packa ner allt för ikväll går bilen tillbaka till Tommarp igen och om 7 timmar återförenas jag med min själsfrände! Åh vad mitt hjärta behöver det!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer