Dagens träning

Blev en tidig morgon idag. Sixten vaknade klockan sex och ville mysa. Vi låg kvar i sängen, alla tre, till åtta och sedan åt vi en stor frulle.
Morgonpromenaden gick på grusvägen och mot ullspinneriet.
Tid: 65 min
Sträcka: ca 6 km
Medelpuls: 155
Maxpuls: 168
Kaloriförbrukning: 615 kalorier
Är lite öm i ljumskarna idag efter gårdagens knatande, träningsvärk 🙂
Idag skrotar vi i trädgården här i Tommarp fram till eftermiddagen då vi ska packa in oss i bilen och åka till Malmö. Vi ska mysa med Tant Anna hela kvällen. Ska bli så kul!
Morgonstund har guld i mun.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer