Dagens träning

Vi åkte in till Simrishamn och gymmet efter en sen lunch. Sixten som är van vid Minisats med bollhav och kuddrum och hinderbana med rutschkana blev lite besviken på denna lilla barnhörna med ett bord, en stol och några pennor. Han ville hellre chilla i gymmet med oss. (Läs: sova i bilstolen).
Idag fokuserade vi på armarna och körde ett pass där vi växlade triceps och biceps varannat set. På så sätt effektiviseras passet.
Ikväll ska vi äta rökt lax, minipaj och räkor från Buhres i Kivik. Till det blir det en fransk potatisallad och Cola zero. Ikväll äter vi den obligatoriska ostkakan, det är ju så gott! (och proteinrikt, det behövs nu när jag ska bygga muskler igen!)

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer