Dagens träning

Eftersom barnvagnsbion blev flyttad till imorgon (då vi är i Göteborg 🙁 ) hann Sixten och jag med ett träningspass i Sickla innan vi skulle hem och packa.
Anna och Sandra hade också sina söner Jesper och Benjamin på MiniSats idag så Sigge, Jeppe och Benji låg och snicksnackade med varandra på mattan. De är ganska oartiga då de pratar i munnen på varandra utan att lyssna på vad de andra har att sägs. Roligt verkar de i alla fall ha!
Vi mammor var på helspänn och lyssnade efter högtalarutropet men än då länge har jag inte behövt amma eller byta blöja mitt i ett pass. Sixten är en tajmad kille han!
Jag körde ett kort men intensivt pass för ryggen och avslutade med intervaller på löpbandet. 9 stycken à 30 sekunder på 13 km/h och den sista på 14 km/h. 30 sekunders vila mellan varje. Jag har ont i foten sedan förra veckan och har därför inte sprungit måndag och tisdag. Idag kändes det lite bättre. Om foten vill höjer jag hastigheten till 14 km/h på alla 10 imorgon. Sixten och jag ska nämligen inviga Sats Kompassen i Göteborg imorgon.
Idag började satsningen mot de 10 chinsen innan jul jag satte upp som mål i augusti. Nu jädrar!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer