Dagens träning

Idag är det barnvagnsbio i Sickla men jag var inte alls sugen på Helena Bergströms Så olika. I princip vilken film som helst förutom den hade varit lockande.
De dagar Hans barn bor hos oss är det alltid lite meckigare för oss att få ihop schemat med jobb, träning, hämtning och matlagning. Dessutom är det viktigt för mig att de får umgås ensamma med sin pappa utan Sixten ibland så jag vill inte lämna Sixten hemma för att åka till gymmet själv på kvällstid. Därför prioriterade jag träning idag istället för en halvdan film.
När jag lämnade lägenheten var det inget regn. Runt Årstaviken var det blött och lerigt i spåret, strumporna blev blöta och det skvätte lera upp på rumpan. När jag passerade Liljeholmsbron började det regna. Jag höll humöret uppe genom att lyssna på min nya spellista i iPoden. Hans har gjort en ny åt mig eftersom jag har kört samma i tre månader nu. Varje dag. I två timmar. Idag invigde vi Sats Södra stations barnpassning; jättetrevlig personal och mycket leksaker. Dessutom var Sixten ensam med två vuxna så han fick massor med uppmärksamhet. Tydligen hade han skrattat hela tiden, otippat?
Jag körde ett kortare men effektivt pass för ryggen och baksida axel.
Stående rodd
Latsdrag
Hantellyft för baksida axel
Latsdrag i cablecross
Ryggen börjar arta sig riktigt bra nu, den är snygg!
När vi kom ut från gymmet spöregnade det så jag drog upp luvan över huvudet, då flög mina hörlurar tillsammans med iPoden i marken så att hörlurarna gick sönder 🙁
Utan musik, i spöregn gick jag hem. Väl hemma var det bara att kliva ur de dyngsura kläderna och hoppa in i duschen för fy vad kall jag var då. Mera kläder nästa pass, grövre skor och ett par nya rosa hörlurar.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer