Dagens träning

Anna och jag sprang 45sekundersintervallerna på Sats Södra station idag. Sedan körde vi ett lagomt styrkepass för de större muskelgrupperna: knäböj, två sorters rodd, axelpress, tricepspress och avslutningsvis mage. Ett bra pass med andra ord.
Idag ropade personalen efter “Sixtens Mamma till Minisats” för första gången. Sixten gnällde lite, han var hungrig så jag fick lite paus i passet och ammade. Sedan var han glad igen så vi kunde gå tillbaka till gymmet.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer