Dagens träning

Gud vad skönt det var att vara tillbaka på gymmet igen! Idag blev det 30 min crosstrainer och 30 min styrka. Styrkan kör jag i cirkelform med 4-5 övningar på raken innan en kort vila på 20 sek. Imorgon hoppas jag på ett cykelpass, hoppas det finns plats på minisats, nu börjar det komma mer folk när alla ska komma i form efter semestern…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer