Dagens träning

I morse somnade vi om efter matningen vid fyra. Killarna vaknade vid åtta och jag fick sovmorgon till nio innan Hans bröstvårtor låg i farozonen.
Vi åt god grötfrukost med smörgås, ägg och jos och sen knatade vi i väg. Eller… jag knatade och Hans cyklade bredvid. Hans benhinnor börjar tydligen packa ihop efter allt promenerande.
Sträcka: 5 km
Tid: 60 min
Medelpuls: 149
Maxpuls: 166
Kaloriförbrukning: 555 kalorier
Trots att jag går samma sträcka och får samma hålltider ligger pulsen lägre för samma tempo. Jag får inte blodsmak längre. Nu börjar kondisen med andra ord få sig en kick i baken. DET BÅDAR GOTT!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer