Dagens träning

Powerwalk Årstaviken runt. Lite knepigt för att komma upp på Liljeholmsbron från Liljeholmen och att komma ner till Tanto från Hornstull. Annars knatade Sixten och jag på så gott vi kunde!
Sträcka: 11 km
Tid: 120 min
Medelpuls: 146
Maxpuls: 178
Kaloriförbrukning: 1045 kalorier

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer