Dagens träning

Sixten gav oss sovmorgon till 11 idag! Han somnade, samtidigt som jag, vid 23, sedan käkade han vid 03 och 07. Snacka om att vi var utvilade! Alla tre gav oss ut på powerwalk runt Årstaviken efter en god frukost.
Sträcka: 10,5 km (jag slapp några omvägar nu när Hans kunde bära vagnen åt mig)
Tid: 105 min
I eftermiddag blir det lördagsgodis och sedan italiensk middag; spaghetti och köttfärsås. Mums!
Om filmen fortfarande finns på videobutiken ska Sixten hyra “Män som hatar kvinnor åt mig” när han och Kärleken ska ta en sväng i Sjöstaden nu.

Dagsformen

Dagsformen

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer