Dagens träning, Babysim och Chill på Renstjärnas

Eftersom Sixten sov så bra i vagnen när vi var på gymmet i lördags tänkte jag att han nog skulle göra det idag också. Nähä…
Jag joggade till Nacka Strand, Sixten somnade innan vi ens nått hissen ner. Sixten vaknade så fort vi kom inannför dörrarna på gymmet och ville absolut inte somna om så han fick ligga på sitt täcke ute i korridoren och chilla medan jag körde några turboövningar. Jag hann snacka lite post-förlossningsträning med min PT-kollega Angelica efteråt, det var nyttigt för mig.
Dagens pass:
Jogging 40 min
Knäböj med hantlar och med stång
Frivändningskombination
Bicepscurl (12kgshantlarna!)
Jogging 40 min
På veckans babysim ökades progressionen bland annat genom att vi lade till två verser på “Hjulen på bussen åker runt…” Idag fick vi sjunga om mammorna som vill att barnen ska sitta ner samtidigt som vi klappade med händerna på vattenytan så att det skvätte. Dessutom gick vi igenom fler grepp att använda sig av. Tre stycken på ryggläge, men de har vi redan tränat på i badkaret. Vi tycker om att vara välförberedda.

Moster Agnes och baddaren Sixten

Moster Agnes och baddaren Sixten


Agnes och jag tog sedan en sväg på Kvantum och köpte god middag som Henric och Agnes tillagade hemma i sin lägenhet åt oss tre. Jag åt två portioner som vanligt, efter en timme var jag hungrig igen så då körde vi en omgång popcorn i micron och nu ska vi äta ostkaka härhemma. Det behövs mycket mat när jag både ska amma och träna. Kroppen suger i sig allt den kan!
Annars så sov Sixten mellan 23 och 04 i natt så jag har känt mig utvilad idag. Ikväll satte han rekord genom att drick 170 ml ur flaskan när Agnes matade honom. Det gör stor skillnad för Sixtens humör att han är mätt. Det märks att han är en Sandströmare!
Sixten har fått till snitsen med flaskan.

Sixten har fått till snitsen med flaskan.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer