Dagens träning, Dagens Mamma, Pappa & Sixten

Sixten och jag följde med Anna till Fryshuset och lånade toaletten. Sedan gick vi en omväg till Nacka Strand för att hälsa på mina kollegor på SATS. Det var första gången mina kompisar där träffade Sixten, och han var ju charmerande, som vanligt!
Tid: 75+60 min
Sträcka: 12 km
Sigge och jag hann precis hem för att dricka en proteindrink tillsammans med Kärleken innan det var dags för gymmet och styrketräning. Morfar fick äran att ta en prommis med Sixten runt Sickla. Sixten tackar för det! Och jag också såklart! Det är så kul att Hans och jag får möjlighet att träna tillsammans ibland!
Dagens övningar, superset såklart:
Sittande rodd: 25kg, 15*3
Framåtlutade hantellyft för baksida axel: 2kg, 15*3
Latsdrag: 30kg, 15*3
Armhävningar: 4 på tå, 11 på tå på väg ner, knä på väg upp*3
Pullover med stång i cable: 15kg, 3*12
Tricepspress med stång i cable:
Framåtlutad stångrodd kombinerat med axelpress: 15kg, 15*3
Hantelflies: 5kg, 15*3
Axelpress: 5kg, 10*3
Sidoplanka
IMG_1532
IMG_1535
Idag fick Sixten åka framåtvänd i bärselen för första gången. Den exotiska utsikten var pappa, som bev klippt av mamma. Snyggt blev det, trots Sixtens protester.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer