Dagens träning och Dagens mamma

IMG_1833
Dagens första träningspass: Powerwalk runt Årstaviken, vänstervarvet.
Sträcka: 11 km
Tid: 110 min
Genomsnittspuls: 151
Maxpuls: 173
Kaloriförbrukning: 1035 kalorier
IMG_1835
Sixten fortsatte att sova en timme till i vagnen på balkongen, skönt! Jag passade på att läsa senaste numret av Föräldrar & Barn och läsa lite bloggar. Mysigt!
Bara för att Sixten hade skrikfestival igår kväll sov han hur bra som helst mellan 22 och 08 med två matpauser klockan 03 och 06. Nice att vakna utvilad!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer