Första löppasset

I fredags testade jag att springa för första gången. 10 min på 8 km/h och 10*30 sek på 11 km/h. I söndags joggade jag till och från gymmet och det kändes lika bra som på löpbandet så i måndags premiärade jag med första hela löppasset. Ett lugnare pass utan att pressa kroppen, alla leder och ligament behöver vänja sig vid stötarna och bäckenbotten behöver få lite lagom belastning innan man höjer tempot. Totalt blev det 8,3 km på ca 60 min. De första 6 km gick hur enkelt som helst men sedan blev det jobbigt med bäckenbotten och jag fick knipa ordentligt. Jag är jättenöjd att kroppen funkade så bra och börjar svara på all ansträngning jag lagt ner på den. Det går bättre och bättre för varje träningspass!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer