Fredag, sköna Fredag

Idag var planen att köra ett konditionspass på Sats på förmiddagen men tanke på att jag funderade på att skippa babysimmet igår och sedan däckade som en säl klockan 21 för att jag var så trött i kroppen tar Sixten och jag en långpromenad runt Södermalm istället. Vi har en lunchdate med en av alla de Annor jag känner (6 av dem finns nämnda i bloggen). Anna K jobbar på Fryshuset så då passar en lunch på Spesso i Sjöstaden bra.
När Sixten sover sin eftermiddagslur ska jag passa på att pyssla med hans Bebisbok. Håller på att sammanställa blogginlägg att skriva ut och klistra in med foton.
Idag har jag förövrigt en sjutusan träningsvärk i baksida lår. Men vill man vara fin…

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer