Gårdagens träning

Vi lämnade en mätt och nöjd Sixten hemma hos Agnes och Henric vid halv sju. Kvart i åtta möter vi en hungrig men nöjd Sixten igen. När det verkligen gäller sköter Sixten sig exemplariskt. Han kan prestera under press med andra ord. Det bådar gott inför hans idrottskarriär. HusmorsAgnes bjöd på spetta i panna med tomat, purjolök och potatis. Vad bortskämda vi blev! Så gott att det blev 2 portioner för mjölkbaren Lovisa.
Dagens pass blev bröst, biceps och axlar. Massa superset och triset. Det var så mysigt att köra tillsammans med Hans igen. Och eftersom jag är en aning starkare än honom peppas man lite extra.
Dagens powerwalk gicks runt Södermalm med slutstation Skanstull där Sixten hade en date bokad. Anna (den fjärde Anna som nämns i bloggen, förvirrande, jag vet!) jobbar i Skanstull och har bra koll på var en snart 7 veckor gammal bebis och hans vagn ska trivas under lunchrusning. Jag agerade förkläde och blev bjuden på bulgursallad med scampispett. Det var överaskande gott! Det var så trevligt att skvallra så tiden sprang iväg men åh så kul det var att träffa Anna!
Sixten är morfar upp i dagen nu när de har lika och unika mössor. Gulle dig!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer