Gårdagens träning

Igår åkte vi till Stenshuvud för att genomföra dagens träningspass. Det var första gången jag var, oj så vackert det var! Det känns som Italien eller södra Frankrike!
IMG_1803
IMG_1807
Vi började med en sväng mot stranden och sedan gick vi upp i skogen för att börja stigningen upp på toppen av Stenshuvud. Satan vad jobbigt det var men åh sån utsikt sedan!

Jag var inte lite nöjd när vi nådde toppen!

Jag var inte lite nöjd när vi nådde toppen!


IMG_1812
På vägen mot parkeringen gick vi lite vilse. Tur att det finns GPS i iPhone!

På vägen mot parkeringen gick vi lite vilse. Tur att det finns GPS i iPhone!


Totalt knatade vi i två timmar. Rumpa, lår och vader fick sig en omgång!
Vi avslutade utflykten med en fika på café Annorlunda och deras kakbuffé. När vi precis har beställt dricka kliver Maria och Lena in genom dörren och gör oss sällskap. Österlen är litet!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer