God morgon!

Veckans sista träningspass är avklarat. Sixten och Hans väntade i bilen medan Agnes och jag cyklade i Sickla. Vi har precis lämnat Hans på jobbet medan Agnes duschar på gymmet. Jag får vara svettbobba en stund till.
Idag ska vi äta lunch med Sixtens morfar och ikväll ska jag äta julbord med mina kollegor på Sats i Sickla. Då ska jag ha de nya kläderna jag köpte tidigare i veckan!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer