Hemma igen!

Resan hem gick hur smidigt som helst! Sixten sov typ hela vägen förutom vårt lunchstopp i Gränna.
Vi hann packa upp och äta lite mellis innan det blev dags att åka ut till Nacka för att lämna Sixten hos sin mormor innan träningen i Sickla.
Idag var sista passet på det nuvarande upplägget. Nästa vecka blir det nytt upplägg, ny disposition och nya övningar. Jag har något riktigt bra på G!
Imorgon ska jag till gymmet och jobba en sväng, jag tränar bara mina favoritkunder nu när jag bara jobbar för att det är roligt. Efter det ska jag träffa min kompis Elin och hennes son Hugo i Sickla för en lunch. Sallad på Coffeehouse by George såklart. Vi hann byta några ord på passet ikväll men vi har massa att skvallra om så jag ser verkligen framemot lunchdejten!

Sixten har moffat in en hel smörgås i munnen. Han älskar mackor, precis som sin mamma!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer