Idag är det dags

Ni kommer väl ihåg mina mål?
Sixten har laddat med en timmas sömn härhemma i lägenheten, nu ska adidasoverallen på. Jag har ätit en ordentlig grötfrukost med smörgås och drar på mig tajtsen.
MiniSats på Sats Odenplan ska invigas och jag ska springa min mil på löpbandet idag.
Under 50 minuter. Det får bära eller brista.
Tävlingssäsongen 2010 – Here I come!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer