Jag vill tacka:

*Min mamma för fantastiska gener och bra vagnrullningsteknik
*Mina systrar för era timmar som Sixtens barnvakt
*Min pappa för barnvaktstimmar
*Mina träningskompisar Elin och Anna Norling – Ni inspirerar mig!
*Och min stora Kärlek – Tack för att du stöttar och peppar. Tack för att du hjälper mig att komma upp ur sängen och ut i löpspåret när jag är trött. Och tack för att du öser komplimanger över mig så att jag svämmar över
*Alla ni som läser bloggen – Ni får mig att anstränga mig lite extra, ni har koll på mig så att säga!
Nu är jag riktigt nöjd med magen igen.

Knappt 12 veckor efter förlossningen

Knappt 12 veckor efter förlossningen


Sådärja!

Sådärja!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer