Mellanlandning hemma i stan med Sixtens premiärtur på cykel

Vi hade söndagen bokad till att ordna det som behövdes inför Åreresan och de kommande semesterveckorna. Men vi planerar alltid in träning så vi startade dagen med en varsin runda i Hellas. Hans sprang milen och jag gick femman.Efter en sväng ut till Jarlaberg för att låna en barnstol av min mamma begav vi oss till Sickla för att äta och shoppa lite. Jag köpte lite nya kläder på JC; ett par svarta chinosshorts och två randiga tröjor. Jag känner mig jättefin i dem trots att kroppen sväller ut. Vi gick förbi Unni och jag köpte ett nytt foundation och en ny borste. Jag använder i.d:s produkter. Vi gick in på Polarn o. Pyret och köpte två plagg till Sixten; en vit brottarbody och ett vanligt vitt linne. Vi köpte storlek 92, får se i veckan hur de passar.
När vi kom hem monterade vi Sixtens stol på Hans cykel och så cyklade vi till Söder för att äta middag. Vi hade hoppats på att crêperiet på Katarina Bangata hade öppet men det var tyvärr stängt. I stället åt vi en grekisk middag på Faros på Södermannagatan vid kvarteret bredvid. Det var helt fantastisk service och maten smakade bra. Min nya favorit bland söders grekhak. Rekommenderas!

Sixten och pappa cyklar tillsammans för första gången


Lite skeptisk i början men oj vad det tjoades sen


Den snyggaste hjälmfrilla ni någonsin sett?


Den nya tröjan


Kvällens Sixten


Tröja från Ralph Lauren, skjortdressen är köpt på GAP i New York


Kvällens mamma i nya outfiten från JC


Sixten var till en början skeptisk till cykelturen och satt mest och glodde surt. Men när vi fick upp farten lite och det blev lite drag i vinden då blev det succé. När vi kom fram till restaurangen ville Sixten inte bli upplyft utan sitta kvar i stolen. Det kändes bättre än väntat för mig att cykla på min mountainbike. Magen kändes inte speciellt i vägen så jag köper nog ingen ny cykel utan tar med mig min ner till Skåne istället och kör med den över sommaren. Jag älskar ju den! Det vore grymt om vi kunde cykla en timme till stranden och en timme hem några dagar per vecka i juli och juli. Perfekt träning!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer