Ny vecka

Ny vecka, nytt liv. Hans har ju gått upp med Sixten varje morgon när han vaknar vid sex de senaste månaderna men idag skulle Hans i väg så jag gick upp med Sixten samtidigt. Okej att det var jättemysigt att sitta i soffan under täcket bara vi två och titta på I drömmarnas trädgård men herregud vad grusiga ögon var. Jag har än så länge inte lärt mig att få Sixten att somna på dagen medan Baxter är vaken så istället för att låta båda sova hemma bäddade jag ner båda två i vagnen och så tog vi en morgonpromenad längs Norr Mälarstrand. Sixten somnade bara några meter från porten och sov såklart hela rundan, 100 minuter, så nu kommer han att vara vaken hela dagen. Men jag ska vila en stund på eftermiddagen när Hans och Sixten är på Sats och Baxter förhoppningsvis sover, annars är det tufft att komma i säng kring midnatt, amma två gånger under natten och sedan gå upp sex…
Den här veckan kommer jag att förlänga mina powerwalks. Det känns så bra i kroppen att jag kommer att ligga över 60 minuter redan nu. Det ska bli spännande att se hur kroppen svarar på det, än så länge är jag så positivt överraskad över hur lätt det känns. Förra veckan blev det 380 minuter powerwalks totalt och 0,9 kilo ner, det går alltså åt rätt håll och jag får ett kvitto på att jag tänker och känner min kropp rätt.
I kväll avslutar jag Liberotävlingen och lottar fram en vinnare. Har du inte anmält dig än har du chansen fram till 21.00.
Den här veckan kommer jag att publicera tre efterfrågade inlägg:

– Baxters förlossningsberättelse.
Den kommer att vara lösenordsskyddad, lösenordet kommer att synas på min facebook för vänner, ni andra kan lämna en kommentar med er mailadress så skickar jag lösenordet till er.

– Mina bästa Komigångtips.
Ni är flera stycken som vill ha enkla konkreta tips på hur ni ska göra för att komma i bättre fysisk form och jag kommer att ge er några bra handfasta råd.
– Att sätta upp mål. Några undrar hur man ska tänka när man ska sätta upp ett mål så jag kommer att berätta hur ni kan tänka för att få en bra start till att komma i form.

Hur startar ni er vecka?

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer