På topp!

Idag har jag haft en riktig träningsdag. Anna och jag startade med ett rejält benpass;
Frontböj 30 kg
Utfall fri stång 20 kg superset med
Djupa knäböj med stång på rak arm
Knäböjshopp triset med
Knäböj och
Goodmornings med fri stång 20kg
Sedan sprang jag mina intervaller; 15 st 30 sek på 16km/h. De är de tuffaste hittills. Nästa pass ska jag köra 45 sek och vila 15 istället för 30/30.
Avslutningsvis gick jag runt Sicklasjön och upp för Hammarbybackens baksida. Lungorna sved och det brände i ländryggen när vagnen ska upp. På vägen ner tog jag framsidan. Det var väldigt lerigt men också kul att inte bara knata på platt mark!
Idag hade jag mina vinterlöpskor som håller tätt bra och är ganska varma. Det behövdes med tanke på gyttjebaden vi gick igenom vid Sicklasjön. Jag fick tvätta av vagnen så gott jag kunde när jag kom hem. Den kommer inte att kunna stå i sovrummet i natt som den ser ut nu.
Om en stund ska vi på babysim, Sixten och jag ensamma för första gången. Sedan har min syster Agnes bjudit hem mig och vår gemensamma vän Anna på middag ikväll. Jag har inte träffat Anna sedan september så det ser jag verkligen fram emot!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer